Hos oss får du alltid:


Gratis befaring

hos oss kan du få gratis befaring.

Fast pris

vi tilbyr altid fastpris på arbeid.

Høy kvalitet

vi setter stor fokus på kvalitet i hver oppdrag.

Lekker det fra taket?

Oppdager du lekkasje i taket er hvert eneste minutt kritisk viktig for å redusere innvendige skader. Du kan kontakte oss når som helst, døgnet rundt, så kommer vi og stopper lekkasjen umiddelbart. Hvis lekkasjen skyldes en større skade, gir vi deg dessuten en fast & forutsigbar pris på å ordne skaden.

Ring oss på: 96 86 47 56 (døgnvakt)

Hvordan vi jobber

Taket er et meget viktig element i en enhver bygning og levetiden til bygninger avhenger sterkt av kvaliteten på utført arbeid. Dessuten er taket en kompleks struktur og det kan være veldig vanskelig og noen ganger umulig å korrigere problemer i designet.

For å enkelt løse problemer som reparasjon av tak i Bergen er det bare til å henvende seg til en bedrift med kompetanse og rimelige priser. Det er nettopp bedrifter med erfaring som kan ta seg av de mest kompliserte fasader og tak – noe som er kjent for å kreve maksimal profesjonalitet. Arbeidet som utføres av slike bedrifter må være av høy kvalitet og effektivitet.

De som bruker våre tjenester mest er beboere over hele Bergen og Hordaland. Per i dag har Kraft Blikk AS både bedrifts- og privatkunder.

Vår bedrift tilbyr ikke bare tjenester, men tjenester som utføres av garantert høy kvalitet.


Vi utfører taktekkingmed følgende materialer :

  • Takstein
  • Skiferstein
  • Båndtekking
  • Beslag arbeid
  • Flatt tak
  • Decra
  • Takplater

Sjekk oss på

Vår bedrift tilbyr ikke bare tjenester, men tjenester som utføres av garantert høy kvalitet.

Omtaler


Kraft Blikk har båndtekket 115 m2 tak og noen vegger ca. 20 m2 i mitttilbygg i Rieber-Mohnsvei 10. I tillegg har han vært ansvarlig for vindus- ogdørbeslag på bygget.

Kraft Blikk har i sitt arbeid demonstrert yrkesmessig stolthet, nøyaktighetog teknisk forståelse. Han har i tillegg til gjennomføringen av arbeidet i henholdtil plantegninger også gitt råd om mindre endringer som har vært gunstig forbygget så vel teknisk som estetisk.

Kort sagt: Han har oppvist høy grad av profesjonalitet. Jeg vil kunne anbefale Kraft Blikk til både familie, venner og ukjente.

Sigurd Villads,Troye

Andre Kraft er dyktig faglig i utførelse av tradisjonell blikkenslagers arbeid. Jeg Gunnar Danielsen har hatt et godt samarbeid med Andre ved arbeidet her på Mariakirken. Han er pliktoppfyllende og er en mann til å stole på. Jobben han har utført med kobber arbeidet i tårnene i Mariakirken er imponerende. Han viser en glødene interesse for faget sitt.

Gunnar Danielsen, Maria Kirken

Flere omtaler

Leverandører