Kraft Blikk AS har eget blikkenslager verksted hvor våre blikkenslagere produserer og reparerer materialer til tak og fasader på bygninger. Vanlige oppdrag som vi tar på oss er service på tak og fasader, reparasjon, produksjon av diverse tynnplater.

Velger man skivetekking eller båndtekking for en bygning kan vi produsere plater og beslagene av stål, aluminium, sink og kobber. Når man velger skivetekking blir fasadeoverflaten dekket av metallplater og fordelen for byggeier er tekkemetoden gjør at bygningen ser bra ut og krever lite vedlikehold.

Vi utfører også båndtekking arbeid på tak og fasader med forskjellige metaller. I båndtekking brukes det små metallklips til å holde på plass metallplatene. Dette er en god løsning for blant annet kommersielle bygninger da metoden er kjent for gi et vanntett tak og sin lange holdbarhet.

Arbeidet vi utfører er presist og nøyaktig og krever gode byggtekniske kunnskaper så det er fordel å bruke en bedrift med høyt kompetente blikkenslagere.

Når du velger å bruke et firma med eget blikkenslager verksted kan du ha bedre oversikt over prosjektet og kostnadene samt få den hjelpen du trenger fra start til slutt.